Nachrichten aus Aserbaidschan

Ze waren in de historische stad! Verrast… Meer dan 2 duizend |

In Abydos, de historische hoofdstad van het oude Egyptische koninkrijk (2686-218 v.Chr.), II. In de tempel gebouwd door Ramses Verenigde Staten van Amerika Nieuwe ontdekkingen werden gedaan in onderzoek door Egyptische archeologen. Zoja vandaag.

In een schriftelijke verklaring van het Egyptische Ministerie van Toerisme en Oudheden, naar aanleiding van opgravingen in Egypte die behoren tot de Ptolemeïsche dynastie (332-30 v.Chr.). 20Er zijn meer dan 100 gemummificeerde ramskoppen gevonden.

Verenigde Staten van Amerika Samih Iskender, hoofd van het archeologische team, merkte op dat zulke grote aantallen gemummificeerde ramskoppen op twee mogelijkheden wijzen: “Ze werden gebruikt als votiefoffers, of Ramses II werd na zijn dood nog duizend jaar lang ingewijd.”

Samen met de vondst werden ook een groot gebouw met een onderscheidend en uniek architectonisch ontwerp dat behoorde tot de zesde dynastie (2345-1821 v.Chr.) En een deel van de noordelijke muur rond de tempel opgegraven.

Egyptische Oudheden Ali Secretaris-generaal van de Raad Mustafa Waziri, de ontdekking werd gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog in Abydos. Hij benadrukte dat het belangrijke details over de geschiedenis van de tempel van Ramses onthulde.

Egyptisch Ministerie van Oudheden 2020Hij kondigde aan dat de botten en skeletten van andere dieren in deze tempel waren gevonden.

AA-20230326-30681362-30681358-MYSİR_SOUTHERN_INDEKI_PHAROAH_2_RAMSES_TAMINAGINDA_2_BIN_MUMMYALMIS_KOC_BASI_FOUND

(AA)

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"