Nachrichten aus Aserbaidschan

Britse olie- en gasmaatschappijen verlagen de jaarlijkse productie met belastingverhogingen

LONDEN, 28 maart (Reuters) – Britse invoerrechten voor olie in de Noordzee en gas Dat betekent dat de producenten het equivalent van 500 miljoen vaten olie in de komende tien jaar aan de wereld zullen vrijgeven, het equivalent van een jaarproductie uit een verouderd bassin, zei industriegroep OEUK dinsdag.

Gedurende het afgelopen jaar Brittannië legde onverwachte belastingen op olie en gas op, evenals hernieuwbare energiebronnen; Bedrijven zeggen dat dit investeringen zal belemmeren, waardoor het VK afhankelijker wordt van geïmporteerde brandstoffen en de klimaatdoelstellingen worden ondermijnd.

Ross Dornan, hoofd marktinformatie bij Offshore Energies UK (OEUK), gas 5 van de 3 miljard belastingen in de komende 10 jaar zijn in de sector miljard pond (3,67) miljard vanaf $ 6,12 miljard dollar) zal naar verwachting leiden tot een daling van de investeringen. verslaggevers.

Ongeveer 91 pence per pond uitgegeven aan nieuwe koolwaterstofproductie belasting Ondanks de concessies wordt deze daling verwacht bij investeringen die producenten van hernieuwbare energie in hun sector nodig hebben.

De Britse Noordzee produceerde vorig jaar 1,4 miljoen vaten olie-equivalent (boed), 4,4 miljoen vaten minder dan het hoogtepunt in 1999.

“Britse olie en gas “Als we het hebben over investeren in hulpbronnen, hebben we het niet over exponentiële groei, maar over gecontroleerde achteruitgang”, zei Dornan.

Olie en gas waren vorig jaar goed voor 76% van de energiemix 20Het VK, een netto-importeur van energie sinds 04, zal waarschijnlijk 500 miljoen vaten minder koolwaterstoffen produceren – “genoeg om het land zes maanden lang te voorzien of het noorden een jaar lang te voorzien”. Offshore-productie” – als gevolg van bezuinigingen op investeringen volgens de OEUK.

Rapport, Brittannië Het kwam toen de regering voorbereidingen trof om energiezekerheidsmaatregelen te onthullen die volgens bronnen in de industrie donderdag zouden kunnen leiden tot veranderingen in belastingen en investeringsstimulansen voor de offshore-sector.

Geweldig Brittannië Alle nieuwe prikkels voor olieproducenten zullen waarschijnlijk worden afgewezen door klimaatcampagnevoerders nadat de Engels-Franse oliemaatschappij Wytch Farm dit weekend een olielekkage op zijn droge veld in Dorset heeft ervaren.

Harbour, de grootste olie- en gasproducent van Groot-Brittannië, kondigde ontslagen aan en voorkwam de laatste vergunningsronde. TotalEnergies (TTEF.PA) heeft zijn Britse investeringsprogramma met een kwart verlaagd.

Het grootste windmolenpark ter wereld voor de kust van Engeland wordt met scepsis onthaald, waarbij Orsted zegt dat ORSTED.CO meer steun nodig heeft om het project draaiende te houden.

Reuters Graphics Reuters Graphics Reuters Graphics Reuters Graphics Britse olie- en gasproductie

($ 1 = £ 0,8166)

Zoals gemeld door Shadia Nasralla; Onder redactie van Sharon Singleton

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-28 04:18:47
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"