Nachrichten aus Aserbaidschan

Koning van Engeland III. Charles bracht zijn eerste overzeese bezoek aan Duitsland! Met militaire eer verwelkomd in Berlijn – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Koning van Engeland III. Charles maakte zijn eerste overzeese reis naar Duitsland nadat hij de troon besteeg. Koning III. Charles arriveerde in Berlijn op uitnodiging van zijn vrouw, koningin Camilla, en de Duitse president Frank-Walter Steinmeier en zijn vrouw, Elke Büdenbender. Het vliegtuig van de koninklijke familie landde om 12.00 uur in Berlijn. Nadat de volksliederen van de twee landen waren gespeeld tijdens een grootschalige ceremonie voor de Brandenburger Tor, koning III. Charles praatte een tijdje met de mensen die hen kwamen begroeten. Het accepteren van de geschenken die hem zijn gegeven, koning III. Charles schudde beleefd verschillende mensen de hand.

Koning III. Er werd ook een welkomstceremonie gehouden voor Charles en zijn vrouw, koningin Camilla, in het Bellevue Presidentieel Paleis. President Steinmeier en zijn vrouw verwelkomden hun koninklijke vrienden, dit keer in Bellevue Palace, na een kleinere ceremonie. Koning III. Na het ondertekenen van het gastenboek in het paleis, woonden Charles en zijn vrouw koningin Camilla de receptie bij over “Energietransformatie en duurzaamheid” in Bellevue Palace met deelname van vertegenwoordigers van politiek, onderzoek, het bedrijfsleven en niet-gouvernementele organisaties. Steinmeier, Koning III. Charles zal ter ere van hem een ​​diner organiseren met ongeveer 130 gasten. Koning III. Van Charles wordt verwacht dat hij na het eten een deel van zijn toespraak in het Duits houdt.

III, die als prins vele malen naar Berlijn kwam. Charles arriveerde voor het eerst als koning in de hoofdstad van Duitsland. Tijdens het bezoek van het Britse koningshuis werden grote veiligheidsmaatregelen genomen in Berlijn. Ongeveer duizend politieagenten waren gestationeerd in verschillende delen van de stad. Veel snelwegen waren afgesloten voor het verkeer. Ongeveer 20 speciaal getrainde politiehonden uit andere staten die explosieven kunnen detecteren, werden naar Berlijn gebracht.

Het bezoek van de Britse koninklijke familie aan Duitsland zal 3 dagen duren. Koning III. Charles zal de Bondsdag toespreken op de tweede dag van zijn bezoek aan Duitsland. Hij zal dan met zijn vrouw het oude vliegveld Tegel bezoeken en daar de Oekraïense vluchtelingen ontmoeten. Het koningspaar reist morgenmiddag af naar Brandenburg voor een bezoek aan het ecodorp Brodowin, waar ze kaas gaan maken. Koning III. Charles en koningin Camilla zullen vrijdag, de laatste dag van hun bezoek, een bezoek brengen aan Hamburg. Koning III. Charles en zijn vrouw Camilla zullen naar verwachting vrijdag Duitsland verlaten. (UAV)

Vertaling“24 UUR”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"