Nachrichten aus Aserbaidschan

Saudi Aramco gaat in mei het volledige olievolume leveren aan enkele Aziatische olieraffinaderijen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

BedrijvenSaudi Arabian Oil CoFollow

SINGAPORE, 10 april (Reuters) – Ten minste vier klanten van Saudi Aramco in Noord-Azië zullen het volledige volume ruwe olie in mei ontvangen, ondanks extra productiebeperkingen die door Saoedi-Arabië zijn aangekondigd, zeiden verschillende bronnen met kennis van zaken maandag. Arabië. Oliefundamentals eerder deze maand.

Saoedi-Arabië, ‘s werelds grootste olie-exporteur, verhoogde de prijs van zijn vlaggenschip Arabische lichte olie voor Azië in mei voor een derde maand nadat de OPEC+-groep van plan was de productie met 1,16 miljoen vaten per dag te verlagen voor de rest van mei. van het jaar.

Muyu Xu en Florence Tan meldden; Onder redactie van Kim Coghill

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-04-10 06:38:20
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"