Nachrichten aus Aserbaidschan

laatste minuut | De ogen van de wereld zullen daar zijn: de datum van de viervoudige ontmoeting met Turkije is aangekondigd! Minister Akar: We zullen geen beslissing nemen die hen in een moeilijke situatie brengt – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Last minute: Minister van Nationale Defensie Akar zei dat de bijeenkomst over de “vierwegbijeenkomst” die in Turkije, Rusland, Syrië en Iran zal worden gehouden, morgen in Moskou zal plaatsvinden. In een reactie op de Syrische kwestie zei Akar: “Er is geen situatie of beslissing die onze Syrische broeders in een moeilijke situatie zal brengen.

Akar beantwoordde de vraag over de betrekkingen tussen Türkiye en Syrië.

Akar herinnerde eraan dat er op 28 december een tripartiete bijeenkomst werd gehouden in Moskou met deelname van de ministers van defensie en inlichtingen van Turkije, Rusland en Syrië, en zei dat ze ermee instemden deze gesprekken voort te zetten.

Minister van Nationale Defensie Hulusi Akar ging naar Moskou met het hoofd van de Nationale Inlichtingenorganisatie (MIT) Hakan Fidan.

Minister Akar zei:

“In de daaropvolgende onderzoeken werden standpunten uitgewisseld over de deelname van Iran aan deze bijeenkomsten. Dit werd door de relevante autoriteiten gepast geacht. Voorbereidingen voor de bijeenkomst, die zal worden gehouden als vervolg op deze bijeenkomst met deelname van ministers van Defensie en inlichtingendiensten agentschappen, ga verder. Chiefs, dit keer als een viertal. Deze bijeenkomst zal worden gehouden in Moskou. Ons doel is om de problemen hier op te lossen door middel van onderhandelingen en om zo snel mogelijk vrede en rust in de regio te brengen.”

Akar verklaarde dat de betrekkingen en contacten worden voortgezet in het kader van wederzijds respect en zei: “We verwachten positieve ontwikkelingen na de ontmoeting. Als Republiek Turkije stellen we alles in het werk om bij te dragen aan de vrede in de regio.” gezegd.

Door uit te leggen dat Turkije vastbesloten is om terrorisme te bestrijden en geen extra immigranten wil, streven de autoriteiten ernaar en blijven ze ernaar streven dat de Syriërs in Turkije vrijwillig, veilig en respectvol terugkeren naar hun land en huizen nadat aan de noodzakelijke voorwaarden is voldaan. :

Daarnaast hebben we Syrische broeders en zusters met wie we samen zijn, zowel in Turkije als in Syrië. Het is voor ons uitgesloten om een ​​situatie of beslissing te nemen die hen in een moeilijke situatie brengt. Laat ze ontspannen. Iedereen dient zich bewust te zijn van deze houding en daarnaar te handelen. Daar hebben we een heel duidelijk beleid op.”

(AA)

Vertaling“24 UUR”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"