Nachrichten aus Aserbaidschan

Oplage ‘Ramp Slachtoffer’ van Ministerie van Binnenlandse Zaken naar 81 gouverneurs: Reiskosten blijven vergoed – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Het ministerie van Binnenlandse Zaken meldde dat de evacuatie- en terugkeerprocessen van slachtoffers van natuurrampen ononderbroken doorgingen. Er worden kaartjes betaald voor slachtoffers van rampen die zich aanmelden bij evacuatie- en repatriëringscentra. Tickets worden door slachtoffers van natuurrampen uit eigen middelen betaald.

Er worden kaartjes betaald voor slachtoffers van rampen die zich aanmelden bij evacuatie- en repatriëringscentra. Tickets worden door slachtoffers van natuurrampen uit eigen middelen betaald. Betalingen worden gedaan via de Turkse identiteitsnummers van de slachtoffers van de aardbeving.

Net als voorheen worden er allerlei mogelijkheden en gemak geboden aan de burgers die zich aanmelden bij de evacuatie- en verwijscentra die zijn opgericht op basis van 24 uur per dag, 7 dagen per week werken.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"