Nachrichten aus Aserbaidschan

Kılıçdaroğlu’s veelbesproken voormalige CHP-afgevaardigde Abdüllatif Şener: hij kan geen van zijn beloften nakomen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Voormalig CHP-afgevaardigde Abdüllatif Şener deed verrassende uitspraken over de tweede verkiezingsronde die op 28 mei zal worden gehouden. Şener zei: “Als de meerderheid van het parlement in de Volksunie zit, kan ik duidelijk zeggen dat wanneer Kemal Bey de verkiezingen wint en de regering overgaat naar een andere partij, hij geen van de beloften kan nakomen die hij ooit heeft gedaan.” gezegd.

Shaner legt uit:

Geen enkele wet kan door het parlement worden aangenomen. Een versterkte parlementaire democratie, het samenbrengen van 6 partijen, de grootste claim van de Nationale Alliantie, is geen droom meer. Dit kunnen ze niet. Ze kunnen geen fiscaal en economisch beleid uitvoeren. Waarvan? Ze kunnen geen belasting betalen. Ze kunnen niet budgetteren. Kijk, aangezien ze geen budget kunnen geven, beginnen ze het uit te voeren door het budget van de regering van de AK-partij te verhogen. Er is geen begrotingsbeleid. Er is geen fiscaal beleid. Ze kunnen niet eens ambtenaren aanstellen.”

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"