Nachrichten aus Aserbaidschan

Laatste minuut! Özdağ: Als we het eens zijn, zullen we morgen om 11:00 uur een verklaring afleggen met Kılıçdaroğlu. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Laatste minuut! Overwinningspartijvoorzitter Ümit Özdağ, die zich afvroeg welke kandidaat hij zou steunen in de 2e ronde en voor de camera’s verscheen zodra hij een verklaring aflegde, stelde de verwachte verklaring uit tot morgen 11.00 uur. Özdağ verklaarde dat de gesprekken worden voortgezet en zei: “Als we tot overeenstemming komen, zullen we morgen een verklaring afleggen met Kılıçdaroğlu. We creëren wat in het protocol wordt weerspiegeld met gevoeligheid.”

Özdağ vervolgde zijn woorden als volgt; “Wij zijn van mening dat de Turkse staat altijd de mogelijkheid moet hebben om staatsbestuurders te benoemen in plaats van lokale bestuurders in verband met terrorisme, niet vrijwillig voor een jaar, maar desnoods met geweld, in overeenstemming met het internationale recht. De veiligheid van Turkije en de strijd tegen terrorisme. Waar de Zafer-partij is gevestigd, de strijd tegen het terrorisme. En de veiligheid van Turkije is verzekerd, daar kunt u zeker van zijn.”

Özdağ sloot zijn woorden als volgt af: “Wij denken dat geen enkele aan terrorisme gelieerde politieke organisatie, als winnende partij, terrorisme zelfs maar legaal terrorisme kan noemen. Daarom is het voor ons onontbeerlijk om terrorisme in stand te houden. nultolerantie.”

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"