Nachrichten aus Aserbaidschan

In het onderzoek, dat begon met de ontdekking van de lichamen van 3 mensen, kwam nog een verschrikkelijke waarheid naar voren. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

OY, een van de twee verdachten die zijn vastgehouden voor het naar verluidt doden en begraven van Sevgi Demirci en haar twee kinderen in Silivri, zei dat nog twee mensen zijn omgekomen tijdens haar verhoor bij de politie. In 2017 en 2018 hebben Sevgi Demirci’s vrouw Mücahit Polat en Erdoğan Polat’s familielid Ü.Y. Hij zei dat hij door zijn vader was vermoord en begraven in Silivri en Çatalca. Na deze ontwikkeling begonnen graafwerkzaamheden om de lichamen te vinden.

In het onderzoek, dat begon met de ontdekking van de lichamen van 3 mensen, kwam nog een verschrikkelijke waarheid naar voren.

Aan de andere kant werd vernomen dat er tijdens het onderzoek door de politie nog een persoon is aangehouden. Er werd verklaard dat de aangehouden persoon een persoon was die op de hoogte was van de moorden en de politie niet op de hoogte had gesteld. Naar verluidt is voor de in hechtenis genomen verdachten aanvullende toezichtstoestemming verkregen van het Openbaar Ministerie en wordt het onderzoek naar verschillende aspecten van het incident voortgezet.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"