Nachrichten aus Aserbaidschan

Xi Jinping: “Ik ben blij met het dynamische tempo van ontwikkeling op alle gebieden met Azerbeidzjan” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Ik ben blij om de effectieve uitvoering te zien van de overeenkomsten die zijn bereikt tijdens de bijeenkomst die we in september vorig jaar in Samarkand hebben gehouden en de observatie van het dynamische tempo van ontwikkeling in alle gebieden tussen onze landen.”

Volgens het “rapport” kwamen deze standpunten ook tot uiting in de felicitatiebrief van de president van de Volksrepubliek China, Xi Jinping, gericht aan de president van Azerbeidzjan, Ilham Aliyev.

“Mijnheer de president, u hebt herhaaldelijk de strategische waarde van de betrekkingen tussen China en Azerbeidzjan benadrukt en actief uw intentie uitgesproken om de wederzijds voordelige samenwerking tussen onze landen te versterken. Ik waardeer dit. Ik ben bereid om samen met u inspanningen te leveren om de ontwikkeling van bilaterale vriendschappelijke betrekkingen en samenwerking op een gezonde en stabiele koers.

In de brief wens ik u een goede gezondheid, succes in uw werk, vooruitgang, kracht en kracht voor onze vriend Azerbeidzjan, geluk en voorspoed voor zijn mensen.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"