Nachrichten aus Aserbaidschan

Kılıçdaroğlu feliciteerde Merve Dizdar met haar succes in Cannes en gaf de verkiezingsboodschap met haar prijstoespraak. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Uren voor de verkiezingen feliciteerde de presidentskandidaat van de Nation Alliance, Kemal Kılıçdaroğlu, Merve Dizdar, die de prijs voor beste actrice won op het Filmfestival van Cannes, op haar sociale media-account. Kılıçdaroğlu bracht de verkiezingsboodschap met de toespraak van Dizdar tijdens de prijsuitreiking en zei: “Vandaag zullen we democratie presenteren aan alle worstelende geesten in Turkije die wachten om de goede dagen te ervaren die ze verdienen.”

Merve Dizdar, die de prijs in ontvangst nam, zei tijdens de ceremonie: “Mijn personage Nuray in de film is een vrouw die vecht voor haar overtuigingen en bestaan ​​en daar de prijs voor moet betalen. Ik zou graag vele jaren willen werken om haar doel te bereiken.” ken en begrijp haar, maar helaas is Nuray een vrouw zijn in de geografie waarin ik woon. Dit is Nuray sinds de dag dat ik werd geboren. en de gevoelens van Nuray. Ik draag het op aan alle worstelende zielen die wachten om te leven.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"