Nachrichten aus Aserbaidschan

Sterke woorden van president Erdoğan tot Babacan en Davutoğlu: ik kende hun gewicht – Heberler | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Tijdens de live-uitzending die hij gisteravond bijwoonde, beschuldigde president Erdoğan zijn voormalige kameraden Ali Babacan en Ahmet Davutoğlu. Erdogan zei: “De persoon die we tot premier hebben aangesteld, hield een afscheidstoespraak toen hij vertrok. Hij zei dat we samen zijn tot het graf, niet tot zondag. De ander zei tegen mij dat hij op dat moment niet genoeg vrienden had. Hij neemt ontslag.

Erdogan begon zijn toespraak met harde woorden en zei: “Als deze mensen premiers zijn, hebben we ze het premierschap gegeven. Als het ministerie een ministerie is… Maar mensen kunnen er geen genoeg van krijgen. een afscheidsrede na het verlaten van het premierschap. Hij zei: “We zijn samen tot het graf, niet op zondag”, zei de ander toen hij zijn ontslagbrief bracht, mijn vrienden zeiden incompetent. Hoe waren de mensen? ze konden me geen antwoord geven. Ik kende hun gewicht.’ gezegd.

Terwijl wij proberen een onafhankelijk en sterk Turkije op te bouwen, willen zij een verdeeld Türkiye. Als er op zondag verkiezingen zijn, wordt hun rekening niet afgeschreven. Ze zullen afbrokkelen en rook worden. Sommigen of allemaal gaan met pensioen. Wat is hun gewicht op het internationale platform? wat is het gewicht? Je ziet het niet als je kijkt. Wereldleiders schreeuwen luid tegen me: “Ik kom eerst, ik kom naar de ceremonie.” Ze monitoren ook alle opiniepeilingen. Laten we eens kijken op zondag, we zeggen dat we zullen bellen. Het zou verkeerd zijn als we over sommige dingen meteen zouden praten. We sloten onze deuren niet voor degenen die het feest wilden verlaten en zich bij ons wilden voegen. Maar criminelen zijn anders. Dat zou onze basis vernietigen. Het is goed om geduld te hebben. We hebben er niet veel nodig.”

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"