Nachrichten aus Aserbaidschan

Over de beëdigingsceremonie van Erdogan zal veel worden gesproken! Pashinyan zat vlak achter Aliyev – Xebers | Laatste nieuws | Laatste nieuws

De Armeense premier Nikol Pashinyan, die de eedaflegging van president Erdogan bijwoonde, bleef niet onopgemerkt. Pashinyan zat vlak achter de president van Azerbeidzjan, Ilham Aliyev. De momenten waarop Pashinyan Erdogan en Aliyev begroette en naar de twee leiders keek, werden vastgelegd op de camera’s.

Veel wereldleiders en politici woonden de beëdigingsceremonie van Erdogan bij. President van Azerbeidzjan Ilham Aliyev en premier van Armenië woonden de ceremonie bij die werd bijgewoond door 21 staatshoofden en 13 premiers. Nikol PashinyanHet was boven.

De woningen van Aliyev en Pashinyan trokken de aandacht in het protocolgedeelte dat was gereserveerd voor de leiders. Aliyev zat op de eerste rij en Nikol Pashinyan zat vlak achter hem.

Erdogans eedceremonie!  Pashinyan zat vlak achter Aliyev

President Erdoğan kwam de zaal binnen met Emine Erdoğan en begroette de leiders. Terwijl Erdogan Aliyev begroette, werd Pashinyans kijk op de twee leiders weerspiegeld in de lenzen.

Erdogans eedceremonie!  Pashinyan zat vlak achter Aliyev

Aan de andere kant vonden gewelddadige confrontaties plaats in Nagorno-Karabach, dat jarenlang door Armenië werd bezet. Nagorno-Karabach werd in 2020 onderdeel van Azerbeidzjan.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"