Nachrichten aus Aserbaidschan

Wolven daalden neer op het dorp en doodden 50 kleine runderen! Dorpelingen maken zich nu zorgen om hun leven – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Wolven, die over het dorp in het district Taşköprü in Kastamonu klommen, vielen de dorpelingen lastig. Vanwege de wolven die 50 schapen en geiten doodden die voor Eid al-Adha werden gevoerd, waren de dorpelingen in nood en gingen duizenden lira’s verloren. Aan de andere kant waren er eerder beren in dat dorp geland en hadden ze 30 schapen gedood. Een van de dorpelingen zei: “Onze droom is mislukt, hoe gaan we onze schuld afbetalen?” Ik heb een verlies van ongeveer 150.000 lira. zal weer komen Dit beest komt al elke dag. We staan ​​machteloos”, zei hij.

Özçelik verklaarde dat 15 schapen en geiten door wolven waren vernietigd en zei: “Ze hebben ongeveer 15 van mijn dieren gedood. Onze offerdieren zijn omgekomen. Ons verlies is groot. We verdienen sowieso niet veel in het dorp, dat is alles. We voer en voed ze 365 dagen per jaar, maar de wolf kwam en vernietigde onze dieren. Bijna 150 duizend lira. ” “Ik ben ten einde raad, maar ik werk. Dit dier is ongeveer 3 jaar oud. Dit geld is afgenomen over drie jaar terug. Er zijn nog maar een paar dagen tot Eid al-Adha. We moeten dit dier ‘s morgens naar buiten brengen en ‘s avonds weer laten grazen.’ Toekomst. Nogmaals. Deze wolf komt sowieso elke dag. We zitten op een dood spoor. Terwijl we de dieren in het veld aan het grazen waren, kwamen er 3-4 wolven en doken de kudde in. Hoewel ze nesten met elkaar maken.”

Şaban Sarıkaya zei dat de wolven kwamen terwijl ze de schapen lieten grazen en zei: “Ze konden me niet meenemen omdat mijn schapen maar weinig waren, maar als het er veel waren, zouden ze er 2-3 hebben gekocht. Het is noodzakelijk om te zien.” Mustafa Yalçın zei dat ze de dieren in hun schuren hadden verwond en zei: “Als de hond het hoort, zullen de wolven het horen, als ze dat niet doen, zullen de wolven het pakken en opeten. Onze 3-5 schapen zijn weg. Wij waren gewond. De dieren in de stal. Ze zouden eerder zijn gekomen, maar ze zouden het niet zo slecht hebben gedaan. Deze keer belden ze.’

Burger Hüseyin Karakaya zei: “Dit jaar komt hij elke dag. Er is geen dag die niet komt. Er is geen dag zonder een schaap. Mijn 4-5 dieren zijn kreupel. We zijn zwak voor ons.” , hij gaat weg. Ik heb een verlies van 20-25 duizend TL. Daar moet een oplossing voor komen’, zegt hij.

Wolven landden in het dorp, 50 schapen kwamen om

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"