Nachrichten aus Aserbaidschan

Druk bezig in het Parlement deze week! De beëdigingsceremonie van de nieuwe formatie van de Raad van Ministers en de verkiezing van de voorzitter van de Algemene Vergadering zullen plaatsvinden – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Deze week staat de Turkse Grote Nationale Vergadering een drukke dag te wachten. Met het einde van de verkiezingen, terwijl de regering het nieuwe kabinet vormde, legden de afgevaardigden van het nieuwe tijdperk de eed af. Cevdet Yılmaz, die werd aangesteld als vice-president, en 17 kabinetsleden werden beëdigd. Aan de andere kant zullen kandidaten die worden voorgedragen voor het voorzitterschap van de Grote Nationale Assemblee van Turkije, tot 6 juni worden aangemeld bij de Voorlopige Voorzitterschapsraad. In de Algemene Vergadering worden op 7 juni de 30e presidentsverkiezingen gehouden.

Vanaf de 28e termijn van het eerste wetgevende jaar met de beëdigingsceremonie van de afgevaardigden, zal de Turkse Grote Nationale Vergadering ook deze week haar werk voortzetten. De Algemene Vergadering komt bijeen op woensdag 7 juni om 14.00 uur. Vicepresident Yılmaz en 17 kabinetsleden zullen de eed afleggen tijdens de Algemene Vergadering van de Turkse Grote Nationale Vergadering.

De AK-partijgroep zal naar verwachting op dinsdag 6 juni buiten de pers bijeenkomen om de lichamen van de groep te identificeren.

Ministerie van Justitie: Yilmaz Tunc

Ministerie van Arbeid en Sociale Bescherming: Vedat Işıkhan

Ministerie van Buitenlandse Zaken: khan jong boompje

jeugd en sport- Ministerie: Zie Osman Askin

Ministerie van Binnenlandse Zaken: Ali Yerlikaya

Ministerie van Onderwijs : Yusuf Tekin

Ministerie van Volksgezondheid: Fahretts echtgenoot

Ministerie van Land- en Bosbouw: Ibrahim Jamali

Ministerie van Verkeer en Infrastructuur: Abdulkadir Oeraloglu

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"