Nachrichten aus Aserbaidschan

“Avrora” LLC uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd “Best Managed Companies” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

®De winnaars van de wedstrijd “Best Managed Companies” werden bepaald als resultaat van het onderzoek uitgevoerd door het auditkantoor “Deloitte”. De winnaars werden bepaald volgens de vier belangrijkste managementprincipes. “Avrora” LLC werd uitgeroepen tot een van de bedrijven van het jaar in de indicatoren “Strategienaleving en -implementatie”, “Human capital development”, “Human capital Participation, Leadership” en “Financial Management”. Men mag niet vergeten dat de wedstrijdcriteria werden bepaald door het internationale bedrijf “Deloitte” op basis van 30 jaar onderzoek uitgevoerd in wereldbedrijven.

Evaluatie van onderzoeksresultaten wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury die slagvaardig is in het bedrijfsleven en binnen de kaders van internationale standaarden. De jury beoordeelt ook de algemene bedrijfsresultaten, de strategie van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de duurzame ontwikkeling van bedrijven en hun inspanningen in deze richting.

“Avrora” LLC, dat al 30 jaar een toegevoegde waarde heeft voor de nationale economie van Azerbeidzjan, onderneemt praktische stappen om onze voedselveiligheid te waarborgen door voedselproducten te produceren en te importeren.

Opgemerkt moet worden dat het “Best Managed Companies”-prijsprogramma in 1993 in Canada is opgezet en met succes is geïmplementeerd in 37 landen over de hele wereld en wordt beschouwd als het meest prestigieuze programma voor zakelijke prijzen. Naast Azerbeidzjan en Canada wordt dit project momenteel uitgevoerd in 37 landen: China, de VS, Zuidoost-Azië, Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Tsjechië, Italië, Zweden, Noorwegen, Turkije, Mexico, Chili en andere landen.

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"