Nachrichten aus Aserbaidschan

Zware klap voor terroristen in regio Eufraatschild: 7 van hen werden geneutraliseerd, het zogenaamde hoofdkwartier werd vernietigd – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

PKK/YPG-terroristen vielen de veiligheidstroepen aan met mortiergranaten in het operatiegebied Eufraatschild in het noorden van Syrië. De Turkse strijdkrachten (TSK) reageerden onmiddellijk en brachten de terroristen een zware slag toe.

De volgende verklaringen werden afgelegd in de verklaring van het Ministerie van Landsverdediging: “De terroristische organisatie PKK/YPG voerde een gelijktijdige mortier-/MLRA-aanval uit op het Cibrin-basisgebied in de regio van het Eufraatschild en het politiebureau van Öncüpınar.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"