Nachrichten aus Aserbaidschan

Hikmet Hajiyev ontmoette de winnaars van de tweede “Riselers” -wedstrijd – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Vice-president van Azerbeidzjan Hikmet Hajiyev had een ontmoeting met de winnaars van de tweede “Ascension”-wedstrijd.

“Report” werd hierover geïnformeerd door de persdienst van de Werkgroep van de wedstrijd “Ascenders”.

Farah Aliyeva, hoofd van de afdeling humanitair beleid, diaspora, multiculturalisme en religieuze zaken, voorzitter van de presidentiële administratie, hoofd van het organisatiecomité van de “Ascendants”-wedstrijd, vice-minister van Jeugd en Sport Farhad Hajiyev, voorzitter van de presidentiële werkgroep Groep De wedstrijd “Hemelvaarten” woonde ook de vergadering bij.

Hikmet Haciyev feliciteerde de winnaars van de tweede “Yükselliler”-wedstrijd met hun succes in de wedstrijd en wenste hen succes bij hun toekomstige activiteiten. Hikmet Hajiyev benadrukte het belang van actieve deelname van niet-gouvernementele organisaties bij het onderzoeken van bestaande problemen op verschillende gebieden en het voorbereiden van oplossingsvoorstellen, en beantwoordde dienovereenkomstig de vragen van de winnaars. Daarnaast werd er van gedachten gewisseld over het tot stand brengen van correcte communicatie en het belang van communicatie in het management.

Farhad Hajiyev, hoofd van de wedstrijdwerkgroep “Ascension”, bedankte Hikmet Hajiyev voor zijn deelname en zei dat dergelijke bijeenkomsten in de toekomst regelmatig zullen worden gehouden.

De 20 winnaars van de wedstrijd “Hemelvaart” krijgen individueel loopbaanadvies van topmanagers van grote bedrijven en staatshoofden, worden opgenomen in de personeelsreservebank en ontvangen een geldprijs van 20.000 AZN voor 1 jaar.

De wedstrijd “Ascension” is ingesteld bij het decreet dat op 26 juli 2019 is ondertekend door de president van de Republiek Azerbeidzjan, Ilham Aliyev. De competitie bestaat uit 5 fasen: registratie, online selectie, face-to-face, halve finale en finale. De winnaars van de competitie krijgen een persoonlijk ontwikkelingsplan van 1 jaar en een persoonlijke ontwikkelingsbeurs van 20.000 manat van managementleiders (https://yukselish.az/mentors.html).

Opgemerkt moet worden dat het decreet over de organisatie van de volgende, derde “Ascension” -wedstrijd op 20 december 2022 werd ondertekend door de president van de Republiek Azerbeidzjan.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"