Nachrichten aus Aserbaidschan

LHBTI-evenementen zijn 30 dagen verboden in Eskişehir – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Eind juni werden activiteiten georganiseerd door LGBT-personen en LGBT-aanhangers onder de naam ‘Pride Week’ verboden door het Gouverneursbureau van Eskişehir. Het Gouverneursbureau van Eskişehir heeft een openbare aankondiging gedaan over het verbod op alle evenementen die in het kader van Pride Week worden gehouden.

“Sommige LHBTI-verenigingen (Lesbian, Gay, Bisexual, Trans en Intersex), gelijkaardige organisaties en groepen willen onder de naam ‘Pride Week’ in sommige steden, waaronder onze stad, evenementen organiseren vanuit de pers en sociale media. Platforms en sommige mediaorganisaties zijn verantwoordelijk voor allerlei provocaties en acties, gebeurtenissen die kunnen worden veroorzaakt door groepen met verschillende opvattingen in de samenleving en die de openbare orde en de algemene orde kunnen verstoren.De rechten en vrijheden van anderen kunnen worden ondermijnd.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"