Nachrichten aus Aserbaidschan

Van AccessBank voor bedrijfsontwikkeling – laten we het samen uitzoeken! – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Roodstand is een kortlopend leningproduct voor middelgrote en grote ondernemers die tijdelijk geld nodig hebben. Dankzij dit product kunnen de commerciële klanten van AccessBank financiële transacties uitvoeren voor bedragen die hoger zijn dan hun saldo op de lopende rekening (meer dan het eigen vermogen van de klant). De roodstandlimiet wordt bepaald op basis van de omzet van de rekeningen van de klant en wordt aangeboden voor een periode van maximaal 12 maanden.

Voordelen van rood staan:

Voor meer informatie over de roodstand kunt u bellen met het Communicatiecentrum 151 van de Bank of schrijven via WhatsApp op 055 440 01 51.

Om rekening-courant te krijgen zonder naar de bank te gaan:

https://www.accessbank.az/az/online-loan-request/?type=business

AccessBank bedient sinds 2002 kleine en middelgrote ondernemingen als leider op het gebied van microfinanciering in Azerbeidzjan. De aandeelhouders van de bank zijn onder meer de Asian Development Bank, de Europese Investeringsbank, de International Finance Corporation en andere internationale financiële instellingen en investeringsfondsen. De bank heeft 31 vestigingen, 15 in Bakoe en 16 in de regio’s.

Voor informatie over de dienstverlening van de bank, bel ook 151 contact center. www.accessbank.az op de website of in de sociale netwerken van de bank (Facebook, instagram, LinkedIn) rekeningen toegankelijk zijn.

*AccessBank JSC werkt met het licentienummer 245 van 25 oktober 2002 van de Centrale Bank van de Republiek Azerbeidzjan en is gevestigd op het adres van de stad Baku, district Yasamal, straat 3 van Tbilisi.

bankier.azNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"