Nachrichten aus Aserbaidschan

“Kontakt” lanceert campagne “Haal je feestmaal” – Tot 50% korting, kans om elektrische auto’s te winnen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

®”Kontakt”-winkelketen werd gevierd met de “Take Your Fee Share”-campagne speciaal voor Eid al-Adha.

Ze vallen allemaal binnen het bereik van de campagne, die van morgen tot 3 juli loopt. Tot 50% korting op contante aankopen, gunstige voorwaarden op het moment van gedeeltelijke aankoop en vooral Volkswagen ID.4″ elektrische auto kans om te winnen aan het wachten.

Laten we het in meer detail hebben over gedeeltelijke voorwaarden smartphone zonder aanbetaling, 12 maanden rentevrij, tv, witgoed, huishoudtextiel En maaltijden 18, meubilair werken 24 maanden geen aanbetaling, geen rente En geen commissie voorwaarden die u kunt kopen.

Nu brengen we enkele aantrekkelijke aanbiedingen onder uw aandacht:

met tegoed:

Om deze reden zowel om te profiteren van de campagnemogelijkheden als “Shesh-Gosha” super prijs Volkswagen ID.4 ELEKTRISCHE MOBIEL Ga snel naar de dichtstbijzijnde “Contact” -winkel om het gratis te krijgen!

“Kontakt” feliciteert oprecht alle moslims ter gelegenheid van het heilige “offer”!

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"