Nachrichten aus Aserbaidschan

Hij kreeg 500 volle punten van LGS zonder naar de les te gaan! Hier is het geheim van het succes van Elif – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Op 4 juni werd het toelatingsexamen voor de middelbare school 2023 gehouden. Nadat deze resultaten bekend waren gemaakt, werden de namen bekend gemaakt van de examenkandidaten. Twee studenten van Ankara Tofig High School Imam Hatip High School behaalden 500 volledige punten in het examen. Elif Buse, een van de studenten die 500 punten had voordat ze de klas binnenkwam en als eerste eindigde, sprak voor de microfoons van Kemerkaya Medya Ankara.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"