Nachrichten aus Aserbaidschan

Laatste minuut! Meral Akşener heeft voor de tweede keer 6 tafels geëlimineerd: ik wens je vanaf nu succes in het leven! – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Stemmen De leider van de IYI-partij, die met een daverende verklaring de 6e tafel verliet, zette daarna zijn medewerking voort. Meral Aksener, verliet voor de tweede keer de tafel. Tijdens een toespraak op het congres van zijn partij zei Akşener: “De president heeft de verkiezingen verloren. Er zijn veel redenen. Het belangrijkste is om hiervan te leren. Ik heb een maand niet gesproken, ik heb ernaar gekeken. Eerst vielen ze meneer Kılıçdaroğlu aan. Toen ze keken naar het einde van het touw en plotseling kwamen de gebruikelijke verdachte Meral Akşener en de IYI-partij op de agenda. : “We hielden alleen bijeenkomsten met onze eigen kiezers in 45 provincies. Onze organisaties eisten 1 stem voor de IYI-partij . en meneer Kılıçdaroğlu. Ik begrijp dat u probeert gelijk te maken, u bent bang. Ik wens u vanaf nu succes in uw leven.” gezegd.

Hoogtepunten uit de verklaringen van Akşener: “Het spijt me het meest om 15 afgevaardigden van de CHP te vragen. Vandaag hebben we afgesproken. Vandaag betaal ik de rekening, daarna zal ik de rekening opeisen. Nu is de vernietiging, het gebrek aan respect en het gebrek aan respect in deze partij voorbij. Iedereen zal zijn plaats kennen. Iedereen heeft de lokale verkiezingen gewonnen. Behalve wij. De opinieleiders van de oppositie begrepen dat de IYI-partij de partij van de natie is.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"