Nachrichten aus Aserbaidschan

Last minute: Eerste verklaring van Wagner-leider Prigogy, die in overleg met Poetin de opstand in Rusland beëindigde – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Gisteravond duurde de opstand, begonnen door Russische huurlingen die gelieerd waren aan Wagner, 24 uur. De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko had een ontmoeting met Wagners leider Prigozhin, met goedkeuring van de Russische president Vladimir Poetin. Na beraadslaging accepteerde Prigozhin het voorstel van Loekasjenko om “Wagners opmars op Russische bodem te stoppen”.

Volgens de persdienst van Loekasjenko werd tijdens eendaagse onderhandelingen overeenstemming bereikt over een aanvaardbare oplossing voor de situatie, inclusief garanties voor de veiligheid van Wagners troepen. Dit ontwerp bevat ook aanvullende stappen om de spanning te verminderen.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"