Nachrichten aus Aserbaidschan

Minister: “Azerbeidzjan leger viert zijn 105e verjaardag met groot succes” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

“Het Azerbeidzjaanse leger viert zijn 105e verjaardag in moeilijke operationele omstandigheden, maar met groot succes, hoge gevechtsgereedheid en professionaliteit.”

Het “Rapport” meldt dat de minister van Defensie van Azerbeidzjan Zakir Hasanov dit zei in een interview met de zender CBC TV.

“U weet dat de president van Azerbeidzjan, Ilham Aliyev, een van de militaire eenheden van het Azerbeidzjaanse leger heeft bezocht. In zijn toespraak waardeerde de heer de president de dienstgevechtsactiviteit van het Azerbeidzjaanse leger zeer. Onder leiding van de president, de problemen van de herstructurering die blijven de belangrijkste ontwikkelingsgebieden van de strijdkrachten beïnvloeden. Dit zijn de vorming van de strijdkrachten, de structuur ervan, de opleiding van het personeel op alle gebieden, de militaire opleiding, de opleiding van het personeel, de opleiding van specialisten, de bewapening en, als onze opperbevelhebber Chief verklaarde, een reeks andere kwesties die uiteindelijk Azerbeidzjan naar de voorgrond brengen. Breng het leger op het niveau van een van de sterkste legers. Je weet dat de hoge professionaliteit van het Azerbeidzjaanse leger vooral in de laatste kijkcijfers opvalt, “zei hij .

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"