Nachrichten aus Aserbaidschan

Hij gebruikte het om zijn kinderen te vernederen en de huisbaas was stomverbaasd toen hij de beelden zag. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

ErzincanDe kalme houding van de buitenlandse vrouw, die met haar 3 jonge kinderen het huis binnenkwam voor diefstal, deed haar zeggen ‘geef je over’. De vrouw, die de kinderen aan het schommelen was in de tuin van het huis en fruit plukte van de bomen, vluchtte met de kinderen zodra het alarm afging zodra ze het huis binnenkwam. Deze momenten werden vastgelegd op de beveiligingscamera van de woning.

Het incident vond gisteren plaats in een villa aan de Ömerparmaksızoğlu-straat in de centrale wijk İnönü in Erzincan, naast de zaterdagmarkt. In de beelden die op de beveiligingscamera worden weerspiegeld, brak de jonge vrouw en haar drie jonge kinderen, die vermoedelijk vreemden zijn, in de villa van de familie, die op vakantie ging voor de Eid-al-Adha-vakantie, door het ijzer te breken deur. voor diefstal.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"