Nachrichten aus Aserbaidschan

Sarıgül riep naar Ilon Mask, die Twitter beperkte: Zoek een ander speeltje, ga thuis spelen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

spanning CEO Elon Musk legde uit dat accounts zonder blauw label gedurende een ‘tijdelijke periode’ slechts 600 berichten per dag kunnen zien, terwijl accounts met een blauw label slechts 6.000 berichten kunnen zien; dan 800 voor degenen die niet in blauw zijn gemarkeerd; Hij kondigde aan dat het werd verhoogd tot 8 duizend.

Hoewel het beperkingsbesluit van Musk een geweldige reactie veroorzaakte van gebruikers van sociale media, was CHP Erzincan-afgevaardigde Mustafa Sarıgül, die de agenda opstelde met de video’s die hij onlangs publiceerde, ook boos.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"