Nachrichten aus Aserbaidschan

Nieuwe campagne van “AFB Bank”: Zoek niet naar een lagere rente – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

®”AFB Bank” promoot voortdurend het gebruik van bankdiensten door campagnes te organiseren met gunstige voorwaarden voor haar klanten. Zo’n campagne begon op 25 juni en “Zoek niet naar een lagere renteEr werd een actie georganiseerd voor het product ‘creditcard’.

Bankpas van degenen die ambtenarensalaris of pensioen ontvangen volgens de voorwaarden van de campagne vrij het jaartarief Ze krijgen de mogelijkheid om leningen te gebruiken tot 20.000 manats met looptijden vanaf 18% en tot 36 maanden..

De aanvraag kan online worden gedaan zonder naar de bank te gaan via de volgende link:

https://afb.az/kredit-karti-1

Het is vermeldenswaard dat de campagne “Do Not Seek Low Interest” van AFB Bank doorgaat tot 31 augustus. Degenen die van de campagne willen profiteren, kunnen meer gedetailleerde informatie krijgen van www.afb.az, het 1545-callcenter of de officiële pagina’s van de bank op sociale netwerken.

Opgemerkt moet worden dat “AFB Bank”, die voortdurend in ontwikkeling is, verschillende bankdiensten levert aan zowel rechtspersonen als particulieren. Momenteel is het actief in de steden Baku, Sumgait, Ganja en Kebele met 7 vestigingen en 4 afdelingen.

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"