Nachrichten aus Aserbaidschan

Hij overleefde de aanval van zijn neef door te doen alsof hij dood was! Die momenten staan ​​op camera – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

busjeIn de centrale wijk Ipekyolu in Istanbul vond een verbluffende gebeurtenis plaats.Terwijl de oom, die werd aangevallen door zijn neef, ontsnapte door te doen alsof hij dood was, werd het moment van de aanval weerspiegeld op de beveiligingscamera. Oom zei dat zijn neef hem en zijn grootmoeder had aangevallen.

Het incident vond plaats in de wijk Seyit Fehim Arvası in het district İpekyolu rond 14.00 uur op de 4e dag van Eid al-Adha. Nadat haar zus was begraven, brak er een verbale ruzie uit tussen haar oom Faki Abi en haar neef ST. Bij het laatste telefoontje groeide de ruzie tussen oom en neef. Na de ruzie kwam de neef van ST, die naar het huis kwam waar zijn grootmoeder en oom woonden, door het balkonraam naar binnen en sloeg zijn oom.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"