Nachrichten aus Aserbaidschan

Laatste minuut! NAVO-secretaris-generaal Stoltenberg: ik steun het bod van Turkije om lid te worden van de Europese Unie – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

President Erdoğan, die naar het vliegveld ging om naar Litouwen te gaan voor de NAVO-top, legde belangrijke verklaringen af. Ik roep de landen op die al 50 jaar wachten op Turkije aan de EU-poort. Laten we eerst de weg effenen voor Turkije in de Europese Unie en Zweden in de NAVO. gezegd. Tijdens de persconferentie zei NAVO-secretaris-generaal Stoltenberg: “Ik steun de wens van Turkije om lid te worden van de Europese Unie.” gebruikte uitdrukkingen.

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg hield een persconferentie voorafgaand aan de NAVO-top die op 11 en 12 juli in Litouwen wordt gehouden. Stoltenberg gaf belangrijke boodschappen en zei: “We werken er hard aan dat Zweden lid wordt van de NAVO. Het is nog steeds mogelijk om op de top van Vilnius een positief besluit te nemen over het lidmaatschap van Zweden.”

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"