Nachrichten aus Aserbaidschan

Zakir Hasanov: “Azerbeidzjan-Israël partnerschap speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid in de regio” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

“Het partnerschap op hoog niveau tussen Azerbeidzjan en Israël speelt niet alleen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van onze landen, maar ook bij het waarborgen van de veiligheid in de hele regio.”

Het “rapport” meldt dat de minister van Defensie van Azerbeidzjan, kolonel-generaal Zakir Hasanov, dit zei tijdens zijn ontmoeting met de delegatie onder leiding van de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant, die een officieel bezoek bracht aan Bakoe.

Hij begroette zijn Israëlische collega en sprak zijn genoegen uit hem in ons land te zien.

Y. Gallant sprak zijn tevredenheid uit over zijn eerste bezoek aan Azerbeidzjan en zijn oprechte ontmoeting als minister van Defensie en benadrukte dat de betrekkingen tussen Azerbeidzjan en Israël gebaseerd zijn op vriendschap en wederzijds vertrouwen, en vestigde de aandacht op de noodzaak van dergelijke ontmoetingen en wederzijdse bezoeken in termen van relaties. verdere ontwikkeling van de militaire samenwerking.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"