Nachrichten aus Aserbaidschan

Een lid van het platform “Voice of the Revolution” is administratief gearresteerd (bijgewerkt) – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Er werd vernomen dat de politieke activist in de buurt van zijn huis was meegenomen.

Maharram Akbarova, lid van het “Voice of the Revolution”-platform, werd door de rechtbank van Binagadi veroordeeld tot 30 dagen administratieve gevangenisstraf.

***

Maharram Akbarov, student van de Middle East Technical University (METU), werd naar verluidt uit zijn huis in Khirdalan gehaald. Vrienden en familieleden delen er informatie over op sociale netwerken.

D18-bewegingsvoorzitter Ahmet Mammadli bevestigde de informatie die hij aan Meydan TV had gegeven en zei dat hij contact heeft met zijn familieleden, evenals met de partij waarvan Maharram Akbarov lid is.

Maharram Akbarov is lid van het platform “Voice of the Revolution” binnen de Socialistische Arbeiderspartij in Turkije.

De activist werd naar verluidt weggevoerd door burgeragenten van de politie van Baku City, maar zijn familie werd niet op de hoogte gebracht. Er is geen informatie over waarom hij werd vastgehouden. Zijn vrienden zeggen dat zijn detentie politiek is en eisen zijn onmiddellijke vrijlating.

Informatie hierover op het “Twitter”-account van de Partij van Maatschappelijk Werk gedeeld .

Onze kameraad Maharram Akbarov werd vlakbij zijn huis ontvoerd nadat hij een tijdje was achtervolgd door de Azerbeidzjaanse politie. Er werd vernomen dat hij ondanks de intense inspanningen van zijn familie naar de politie van Baku was gebracht. Aliyev-oligarchie, die de mensen heeft beroofd, probeert alleen te overleven met brute kracht.

Deze druk zal de Azerbeidzjaanse kameraden en de “Voice of the Revolution” niet stoppen! We zullen het proces volgen totdat kameraad Muharrem wordt vrijgelaten. Kameraad Muharrem moet onmiddellijk worden vrijgelaten.!”, staat er in de tekst.

İbrahim Amraslanlı, een medewerker van de persdienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken, bevestigde tegenover Meydan TV dat Maharram Akbarov in hechtenis is genomen. Hij zei dat er momenteel een onderzoek gaande is.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"