Nachrichten aus Aserbaidschan

Er komen nieuwe uitrijkaarten voor het personenvervoer in Azerbeidzjan – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Tickets voor passagiersvervoer worden uitgegeven in Azerbeidzjan.

Banker.az meldde dat de relevante kwestie ook tot uiting kwam in de wetswijziging “On Automobile Transport”, die vandaag werd besproken tijdens de zitting van de Nationale Assemblee.

Volgens het amendement zijn de volgende nieuwe concepten aan de wet toegevoegd:

– analoge tachograaf – een in een motorvoertuig geïnstalleerd elektromechanisch besturingsapparaat voor het continu registreren van alle gegevens met betrekking tot de beweging van het motorvoertuig, met inbegrip van de afgelegde afstand, de bewegingssnelheid, evenals de werk- en rusttijden van de chauffeurs, volgens artikel 57-1 van deze wet. Rekening houdend met de vereisten in artikel;

Daarnaast zijn volgens de wijziging de artikelen 1.0.25 – 1.0.36 toegevoegd met de volgende inhoud:

“1.0.25. digitale tachograaf – elektronische besturing ingebouwd in het voertuig voor het constant registreren van alle gegevens over de afgelegde afstand, bewegingssnelheid, evenals over de beweging van het motorvoertuig, rekening houdend met de vereisten van artikel 57-1 van deze wet inrichting als werk- en rusttijden van chauffeurs;

1.0.26. digitale tachograafkaart – een kaart met een geïntegreerde microschakeling waarmee de werk- en rusttijden van de bestuurder kunnen worden opgeslagen, evenals andere gegevens die nodig zijn voor het werken met de digitale tachograaf;

1.0.27. bestuurderstachograafkaart – een digitale kaart die wordt gebruikt om informatie op te slaan over de werk- en rusttijden van de bestuurder en om de bestuurder te identificeren tijdens het besturen van een motorvoertuig;

1.0.28. Tachograafkaart van de vervoerder – de digitale kaart van een vervoerder die wordt gebruikt om van de tachograaf informatie over de werk- en rusttijden van de bestuurder te downloaden;

1.0.29. werkplaatstachograafkaart – een digitale kaart die wordt gebruikt voor het installeren, inspecteren, repareren, testen, kalibreren en onderhouden van digitale tachografen en voor het downloaden van gegevens van de digitale tachograaf;

1.0.30. supervisor tachograafkaart – digitale kaart van de door het betreffende uitvoerende orgaan aangewezen medewerkers van de instelling (instelling), waarmee informatie uit de tachograaf kan worden gedownload over de werk- en rusttijden van de bestuurder;

1.0.31. formulier – een document dat elektronisch is ingevuld in het informatiesysteem van de door het betreffende uitvoeringsorgaan aangewezen instantie (instelling) met informatie over passagiers in het niet-regelmatig personenvervoer;

1.0.32. ticketregistratiepagina – een elektronisch ingevuld document in het informatiesysteem van de door het betreffende uitvoeringsorgaan aangewezen instantie (instelling) die de verkochte tickets in het reguliere intercity (interregionaal) personenvervoer registreert;

1.0.33. taxi-bestelservice – een betaalde dienst die verband houdt met het via telecommunicatiemiddelen doorgeven van de bestelling van de persoon die een taxi-auto wil bestellen aan de persoon die het vervoer uitvoert;

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"