Nachrichten aus Aserbaidschan

In het Sumgait Chemical Industry Park werd voor ₼ 1,3 miljard aan producten geproduceerd – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

In de afgelopen zes maanden is er voor 1,3 miljard manats aan producten geproduceerd in het Sumgait Chemical Industry Park.

Het hoofd van het Economic Zones Development Agency, Emil Hajiyev, zei dat het geëxporteerde productvolume 446,3 miljoen manats bedraagt. In het industriepark is tot nu toe voor 8,7 miljard manats aan producten geproduceerd en daarvan is 36 procent geëxporteerd. Exportlanden zijn vrij groot. Industrial Park exporteert producten naar 60 landen over de hele wereld.

Opgemerkt moet worden dat momenteel 20 bewoners actief zijn in het Sumgait Chemical Industry Park. Het investeringsbedrag in de industriële zone overschrijdt 5,3 miljard manats. Hier zijn ruim 6.400 vaste banen gecreëerd.

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"