Nachrichten aus Aserbaidschan

“Muganbank” OJSC maakte haar financiële resultaten voor het tweede kwartaal van 2023 bekend – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

“Muganbank” OJSC heeft de financiële resultaten voor het tweede kwartaal van 2023 bekendgemaakt. De bank ontwikkelt haar activiteiten met succes.

“Muganbank” OJSC laat een gestage groei zien en boekt positieve financiële resultaten in het tweede kwartaal van 2023. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar stegen de totale activa met 3,47% tot 721,86 miljoen manats, de totale depositoportefeuille steeg met 9,56% tot 393,83 miljoen manats, de rente-inkomsten stegen met 11,68% tot 20,79 miljoen manats. De leningenportefeuille van de bank steeg met 5,96% en bereikte 454,13 miljoen manats. Tier 1-kapitaal steeg met 63,63% tot 136,51 miljoen manats. Bovendien steeg het oprichtingskapitaal van de bank met 51,16 procent tot 162,5 miljoen manats. Deze resultaten zijn een indicator van de stabiliteit en continue groei van de bank op de financiële markt en bevestigen de betrouwbaarheid en het vertrouwen van haar klanten. “Muganbank” OJSC zal haar activiteiten verder ontwikkelen en haar indicatoren proberen te verbeteren om haar klanten hoogwaardige financiële diensten te bieden.


“Muganbank” OJSC werd opgericht in 1992. Momenteel bieden de 22 filialen en 10 eenheden van de Bank een kwaliteitsvolle dienstverlening in het land. U kunt gedetailleerde informatie krijgen over de diensten en producten van Muganbank via het 933 Informatiecentrum of via de website www.muganbank.az.

bankier.az

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"