Nachrichten aus Aserbaidschan

TuranBank OJSC 2023 maakte zijn resultaten over 6 maanden bekend – Activa verhoogd met 18% – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

® TuranBank OJSC bleef haar activiteiten in de Azerbeidzjaanse financiële sector uitbreiden en handhaafde haar marktpositie in de 6-maands financiële indicatoren van 2023.

Vanaf 1 juli 2023 stegen de totale activa van TuranBank met 18%, of 141,3 miljoen, in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar. manat steeg tot 930 miljoen. 17,5% of 85,7 miljoen. AZN steeg naar 575,5 miljoen. manat In de verslagperiode verhoogde de Bank de financiering van micro-, kleine en middelgrote ondernemingen in overeenstemming met haar strategische doelstelling. Zo stegen de leningen van de Bank aan zakelijke klanten met 16,6% of 47,2 miljoen. AZN steeg naar 330,9 miljoen. lamantijn gevormd. De totale depositoportefeuille van de bank steeg met 7,4%, of 33,2 miljoen, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. manat steeg tot 484,1 miljoen. Manat inclusief 27,7% of 84 miljoen individuele deposito’s. AZN steeg naar 387,5 miljoen. werd AZN, een indicator van het hoge vertrouwen van klanten in de Bank.

Tijdens de verslagperiode heeft de Bank met succes samenwerkingsrelaties ontwikkeld met internationale financiële instellingen om bedrijfsontwikkeling en zakelijke kwesties te financieren. In dit kader werd een nieuwe overeenkomst getekend tussen de Bank en de International Finance Corporation (IFC) voor de ontwikkeling van landbouwleningen en werd de eerste fase van het project succesvol afgerond. TuranBank, Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB), European Bank for Reconstruction and Development (EBWO), Islamic Private Sector Development Corporation (ICD), EMF Microfinance Fund, Incofin Investment en IIV Microfinance Funds, ECO Trade and Development Bank (ECO TDB), Sparkassenstiftung etc. Het heeft de duurzame ontwikkeling van de niet-oliesector serieus ondersteund door samen te werken met gerenommeerde financiële instellingen in projecten voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Met altijd aandacht en zorg voor de kinderen van martelaren en veteranen in het kader van haar programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft de Bank in de verslagperiode financiële steun verleend aan het “V Neftçili Summer Football Camp”, georganiseerd door de “YASAT” Foundation ter herdenking van de 100ste verjaardag van de nationale leider Haydar Aliyev. Tijdens het 9-daagse kamp werden verschillende wedstrijden, ontmoetingen met bekende atleten, masterclasses, excursies en amusementsuren georganiseerd voor 100 kinderen van martelaren van 6-12 jaar en werden souvenirs aan de deelnemers gepresenteerd.

TuranBank A.Ş. is actief sinds 1992 en staat ten dienste van haar individuele en zakelijke klanten met 19 verkooppunten. Gedetailleerde informatie over het landelijke servicenetwerk van TuranBank bij de poort Je kunt het krijgen door in te voeren. Voor gedetailleerde informatie over de producten en diensten die door de bank worden aangeboden, kunt u contact opnemen met de officiële website van TuranBank door te bellen naar (012) 935 Informatiecentrum. webpagina of op sociale netwerken (Facebook, instagram etc.) is te bereiken door de pagina’s te volgen.

Turan Bank

Veilig bij ons…

bankier.azNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"