Nachrichten aus Aserbaidschan

De Azerbeidzjaanse vlag werd in New York opnieuw in de lucht gehesen – Nieuws Laatste Nieuws | Laatste nieuws

18 oktober – Ter gelegenheid van Onafhankelijkheidsdag werd opnieuw de driekleurige Azerbeidzjaanse vlag met een halve maan en een ster aan de gigantische vlaggenmast in het Bowling Green-park gehangen, dat wordt beschouwd als het symbool van New York en het financiële centrum van Wall Street.

Het Amerikaanse ‘Report’-kantoor meldde dat de ceremonie werd georganiseerd door leden van de Azerbeidzjan-New York Association in een van de meest bezochte straten door toeristen.

Onze burgers die in New York wonen, vertegenwoordigers van het stadhuis van New York, Azerbeidzjaanse diplomaten die in de VS dienen en vertegenwoordigers van de lokale bevolking woonden de ceremonie bij.

Onze driekleurige vlag werd in de lucht van New York gehesen terwijl het Azerbeidzjaanse volkslied werd gespeeld. De vlag van ons land vloog samen met de Amerikaanse vlag in de lucht.

Toeristen die de regio bezochten, maakten foto’s tegen de achtergrond van onze tuin.

Laten we ook opmerken dat het “Bowling Green” park, het eerste officiële park van New York City en bekend als het gigantische vlaggenplein, vanaf vandaag tien dagen lang de Azerbeidzjaanse vlag zal tonen. Op 27 oktober, ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de Republiek Turkije, wordt de Azerbeidzjaanse vlag op het plein vervangen door de Turkse vlag.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"