Nachrichten aus Aserbaidschan

Ze hebben het vernietigd. Maar we zullen herbouwen – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Op zaterdag 7 oktober werd West-Israël bezet door de Negev-regio Hamas Terroristen doodden meer dan 1.400 mensen, verwondden honderden mensen en gijzelden ruim 200 mensen.

Op die donkere dag werden meer Joden vermoord dan ooit tevoren sinds de Holocaust.

Sinds de aanval hebben Joden over de hele wereld zich aangesloten bij de zaak van Israël om de Joodse staat te steunen in tijden van nood; verleende financiële steun aan Zuid-Israël en aan organisaties die medische en sociale diensten verlenen aan Israëliërs. .

Krediet: Flash90

KKL-JNFDe organisatie, die sinds 1901 het land Israël heeft ontwikkeld en de band tussen het Joodse volk en hun thuisland heeft versterkt, heeft een noodfonds opgericht om mensen en gemeenschappen te ondersteunen in tijden van nood, nu en in de toekomst. .

Donaties van elk bedrag zijn welkom en helpen bij het bieden van de meest effectieve noodhulp:

  • Steun voor het Sderot Resilience Center, dat uitgebreide geestelijke gezondheidszorg en andere essentiële diensten biedt aan inwoners van de stad en de omliggende gebieden.
  • Om overlevenden en evacués te ontvangen in KKL-JNF Forest and Field Centers en andere pensions.
  • Het creëren van recreatieve activiteiten voor kinderen en jongeren die zijn ontsnapt of geëvacueerd uit hun huis.
  • Dringende aankoop van een militaire ambulance.
  • Het leveren van noodhulppakketten aan regionale raden en gemeenten die getroffen zijn door de aanslagen.
  • Het ondersteunen en versterken van noodhulpeenheden van de gemeenschap.

Nu is het tijd om zich te verenigen voor het volk van Israël, dat zoveel heeft verloren, vooral de inwoners van de westelijke Negev. In het licht van deze hartverscheurende uitdagingen is het onze collectieve verantwoordelijkheid om niet alleen financiële hulp te bieden, maar ook emotionele steun en gemeenschapsgevoel. We moeten als natie samenkomen om deze mensen te helpen hun leven weer op te bouwen, hun gevoel van veiligheid te herstellen en onze onwankelbare solidariteit te tonen.

>> Klik hier om te helpen bij de wederopbouw van de Negev en een positieve impact te maken op een betere, veerkrachtigere toekomst.“24 uur”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"