Nachrichten aus Aserbaidschan

Kamran Aliyev: “Naar aanleiding van de antiterrorismemaatregelen is de zoektocht naar vermiste personen uitgebreid” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

“Na lokale antiterrorismemaatregelen werd de zoektocht naar vermiste personen tijdens de Eerste Karabach-oorlog uitgebreid.”

De Azerbeidzjaanse hoofdaanklager Kamran Aliyev zei dit in zijn verklaring aan het Ankara-kantoor van “Report”.

Erdoğan zei dat de zoektocht naar vermiste mensen voortduurt: “Inspanningen in deze richting zijn momenteel aan de gang.”

De hoofdaanklager benadrukte dat Azerbeidzjan de Armeense leiders herhaaldelijk heeft gevraagd om kaarten van de plaatsen waar vermiste personen massaal begraven liggen:

“Maar ze gaven de kaarten niet, of ze gaven de verkeerde kaarten. Nu zijn die gebieden volledig vrij van bezetting. K. Aliyev zei: “Relevante staatsinstellingen en het Militaire Openbaar Ministerie werken momenteel aan de zoektocht naar de vermisten.”

Laten we ook opmerken dat de delegatie onder leiding van de hoofdofficier van justitie van Azerbeidzjan een zakenreis naar Ankara heeft gemaakt om de tweede bijeenkomst bij te wonen van de Raad van hoofdaanklagers van de lidstaten van de Organisatie van Turkse Staten (TST).

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"