Nachrichten aus Aserbaidschan

Gijzelaars uit Gaza worden het middelpunt van de belangstelling met een lege Shabbat-tafel in New York – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

De Israëlisch-Amerikaanse Raad (IAC) heeft het monument vrijdagmiddag opgericht maal VierkantIn New York staat een tafel gedekt in traditionele Shabbat-stijl met 224 lege stoelen, één persoon per belofte. Hamas in Gaza– zegt het persbericht van de organisatie.

De installatie was een poging om het bewustzijn te vergroten over de inspanningen om de vrijlating van de Amerikaanse bevolking veilig te stellen. verplichtingen Hij hoopt de mondiale druk op Hamas en zijn aanhangers te vergroten.

Dit volgde op een afzonderlijke bijeenkomst die een week geleden door de IAC werd georganiseerd, waar duizenden pro-Israëlische demonstranten protesteerden voor vijftien grote reclameborden met de gezichten van de gijzelaars.

Sindsdien is het monument door duizenden mensen bezocht.

Volgens de laatste informatie worden er nog steeds 299 mensen gegijzeld in Gaza. Jeruzalem Post.

Een menigte kijkt donderdag naar een Shabbat-diner voor 224 mensen in de Israëlisch-Amerikaanse Raad (IAC), dat de situatie symboliseert van de gijzelaars die door de terroristische groepering Hamas zijn genomen, op Times Square in New York. (Credit: Noam Galai voor IAC.)

brutale aanval

Van de ruim 1.400 mensen die door Hamas-terroristen zijn gedood, waren minstens 800 burgers. Veel lichamen werden tijdens de aanval door terroristen verbrand, onthoofd of op andere wijze uiteengereten. Terroristen staken ook huizen in brand om gezinnen daarbinnen te vermoorden.

Tot nu toe zijn ruim 5.400 mensen gewond geraakt als gevolg van de Hamas-aanval en de daaropvolgende botsingen.“24 uur”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"