Nachrichten aus Aserbaidschan

Israëlische strijdkrachten diep in Gaza: “Sinds de Jom Kipoeroorlog is er geen intens vuur meer gezien” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Het Israëlische leger heeft sindsdien veel successen geboekt grondexploitatie gestart Militaire bronnen zeiden dat het in het noorden van de Gazastrook lag.

De afgelopen dagen zijn lucht-, land- en landstrijdkrachten de regio binnengevallen en hebben ze zich gericht op terroristische tunnels. In de tweede fase begonnen troepen snelle operaties om de controle over grote gebieden over te nemen en gebouwen te ontruimen. Het Israëlische leger heeft de afgelopen dagen zijn aanwezigheid op Palestijns grondgebied versterkt en is begonnen met het bouwen van een veiligheidsbarrière die Hamas-terroristen en mortieren met succes buiten zal houden.

Volgens informatie ontvangen van militaire bronnen werden tijdens de zoektocht militaire posities ontdekt waar terroristische cellen het vuur openden op versterkte troepen en werden zeer diepe tunnels ontdekt.

Israëlische soldaten in het noorden van Israël, vlakbij de grens van Israël met Libanon, 28 oktober (AYAL MARGOLIN/FLASH90)

De IDF handhaafde geheimhouding met betrekking tot de ontmaskering van deze tunnels.

Volgens het nieuws uit de regio, gepubliceerd door Ynet, “zijn er in de Gazastrook hevige branden gepleegd die sinds die dag niet meer zijn gezien in het kader van de grondoperaties van ISIS. Jom Kipoeroorlog.

“We hebben nog geen serieuze tegenstand ondervonden; ze zijn vooral bezig met langeafstandsvuur. Ze aarzelen om strijdkrachten in te schakelen en een aanzienlijk spervuur ​​van vuur in stand te houden. Er was geen sprake van gevechten van dichtbij. Niemand onderschat de vijand. Er is geen zelfgenoegzaamheid bij welk stadium dan ook, maar de strijd tegen terroristen die zich op baby’s, kinderen en overlevenden van de Holocaust azen. We vergeten niet wat we hebben gedaan.

Advertentie

“Ondertussen ligt hun voornaamste focus op het proberen schade aan te richten met vuur op lange afstand.”

“Veel verrassingen”

Een militaire bron concludeerde: “Troepen in het veld bereiden zich voor op meerdere scenario’s. We bereiden ons in elke fase zeer goed voor. Naarmate we dichter bij bevolkte gebieden komen, zullen de gevechten complexer worden en daar zijn we klaar voor.”

‘Zoals chef van de generale staf, luitenant-generaal Herzi Halevi, zei: ‘We bereiden verrassingen voor hen voor.’

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"