Nachrichten aus Aserbaidschan

Hezbollah gebruikt nieuwe wapens tegen Israël, Israëlisch leger neemt wraak in Libanon – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Israël en Hezbollah Hezbollah heeft zaterdag een nieuwe en krachtige raket onthuld, terwijl het Israëlische leger terroristische posities en een raketdepot heeft aangevallen, aldus Israëlische militaire en mediabronnen.

De IDF heeft terroristische cellen van Hezbollah en een observatiepost van Hezbollah in Libanon getroffen. Het Israëlische leger voegde eraan toe dat de aanvallen werden uitgevoerd als reactie op de poging van Hezbollah om vanuit Libanon het vuur op Israël te openen.

Er verschijnt een video die de IDF-aanval begeleidt.

Zaterdagmiddag richtten IDF-gevechtsvliegtuigen zich op de Hezbollah-infrastructuur in Libanon. Vakantie waren aanvullende reacties Raketvuur van Hezbollah Het is gericht tegen Israël.

De IDF zei dat de aanvallen werden uitgevoerd in combinatie met tank- en artillerievuur.

De beoogde infrastructuur omvatte Hezbollah-raketdepots, militaire eenheden en andere faciliteiten. terroristische organisatie.

Advertentie

Hezbollah gebruikt nieuwe raketten

Reuters meldde dat een bron die bekend was met de aanvallen van Hezbollah op Israël opmerkte dat de terroristische organisatie een krachtige raket gebruikte die nog niet eerder was gebruikt bij haar laatste aanval.

De bron beweerde dat de raket een Israëlische positie over de grens trof vanuit de dorpen Ayta ash Shab en Rmaych in Zuid-Libanon.

Het is onbekend waardoor de raket werd afgevuurd en welke schade deze aanrichtte.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"