Nachrichten aus Aserbaidschan

De in Tel Aviv gevestigde startup voor sociale media wil soldaten helpen de perfecte partner te vinden – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Een social media-account dat grappen en unieke ervaringen belicht Immigranten naar Israël, Olimbracht een nieuwe benadering van inhoud die werd geproduceerd tijdens de oorlog van Israël met Hamas. Het Instagram-account @Olim.in.TLV gebruikte zijn platform om humor te vinden in de donkerste tijden van Israël en IDF-soldaten en reservisten in contact te brengen met hun potentieel perfecte matches.

Noa Barazani, 25, werkt als hoofd van een strategische financiële groep in de hightechsector en opende de rekening om de gemeenschap te creëren die ze nodig had. Als gevolg hiervan begon hij de ervaringen van andere nieuwe immigranten in Israël te posten en onder de aandacht te brengen, waarbij hij eigenzinnige foto’s en memes deelde die jonge mensen over de hele wereld die ervoor hebben gekozen om van Israël hun nieuwe thuis te maken, kunnen waarderen.

Barazani, geboren uit Israëlisch-Amerikaanse ouders, droomde ervan van Tel Aviv zijn thuis te maken. verhuizen naar Israël Zijn wens kwam uit en hij dwong haar een rekening te openen om zijn moreel een boost te geven. Hij zegt dat zijn verhaal de ervaringen van immigranten in Israël helpt afbeelden als een realityshow; een doel dat de ondernemer ooit hoopt te bereiken.

Foto’s en video’s die de routines van een van Israëls meest verbonden en hechte gemeenschappen benadrukken, hebben ertoe bijgedragen dat Barazani’s account meer dan 26.000 volgers heeft gekregen. De typische inhoud van het account is veranderd van unieke interacties in de stad en het land naar soldaten en reservisten om hen te helpen liefde te vinden aan de frontlinie.

Vóór het bloedbad van 7 oktober was een van de wekelijkse artikelen op het account ‘Ole van de Week’, waarin nieuwkomers in Israël de nadruk legden op hun ‘meest Israëlische ervaringen’, klassieke datingervaringen, en wat hen naar Israël bracht. Direct na de aanval concentreerde Barazani zich op soldaten en reservisten, waarbij hij hun band met het land benadrukte.

Sindsdien heeft het platform er nog een focus aan toegevoegd: het vinden van liefde voor soldaten aan de frontlinie. “Israël is in oorlog, en natuurlijk voelen mensen zich verdrietig en eenzaam. Dit is een geweldige kans om het moreel te verhogen en mensen te helpen zich aan te passen”, zei Barazani. Jeruzalem Post.

Advertentie

Immigranten die naar Israël komen, dragen hun steentje bij om een ​​glimlach op de gezichten van dienende soldaten te toveren

De inscripties benadrukten soldaten in volledig uniform, waar ze vandaan kwamen, en astrologische tekens. Er worden soldaten en reservisten tentoongesteld die momenteel in Israël en andere landen dienen. Er zijn ook soldaten uit heel Israël enkele soldaten De VS, Argentinië, Mexico en Rusland zijn daar enkele van.

De reactie van zowel burgers als militair personeel zou het moreel een boost hebben gegeven. De website Olim.in.TLV biedt geïnteresseerde singles “Hoe kan ik mijn land dienen?” hij stelt de vraag. Hij schreef grappige antwoorden op de vraag: “Ik ben klaar om mijn best te doen.”

Barazani zei dat sommige soldaten contact met hem hebben opgenomen om hun dankbaarheid te uiten, en voegde eraan toe dat het contact met nieuwe mensen een welkome afleiding is geweest in moeilijke tijden.

“Deze Olots (vrouwelijke immigranten naar Israël) weten hoe ze moeten flirten!”

Accountsupporters kijken ernaar uit om deze wedstrijden ooit onder de choepa te zien.

Te midden van de oorlog en de toenemende spanningen in de regio landden El Al-vliegtuigen uit New York, Los Angeles en Miami tijdens de tweede week van Operatie Iron Sword op de luchthaven Ben Gurion. Brengt 25 oliem naar Israël.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"