Nachrichten aus Aserbaidschan

Israëlische zanger Omar Adam neemt een taxi voor soldaten op weg naar huis – Defensie Nieuws – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Israëlische zanger sinds het begin van de oorlog Omer Adam Hij maakte van zijn huis een basis voor soldaten en kolonisten. Nu heeft hij besloten de veiligheidstroepen van het land verder te helpen door taxiritten te financieren om soldaten naar huis te brengen.

“In deze moeilijke tijden is het belangrijk om zoveel mogelijk hulp te bieden”, schreef hij op Instagram. “We werken dag en nacht onvermoeibaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. Nu willen we u daar brengen waar het er het meest toe doet: uw huis, omringd door uw dierbaren.”

Moeilijkheidsgraad van het openbaar vervoer

De zanger maakte zich zorgen over de moeilijkheden waarmee hij te maken kreeg soldaten vertrekken om met het openbaar vervoer naar huis terug te keren.

“Ik werd wakker met het idee om een ​​regeling te treffen privé taxi’s “Om problemen bij het vervoeren van soldaten naar hun huizen te voorkomen”, zei hij. “Ze verdienen een comfortabele rit naar huis.”

De man bood een aanzienlijke donatie aan om het succes van het project te verzekeren.

‘Je hebt me door de jaren heen zoveel respect getoond, en nu is het mijn beurt om jou hetzelfde te tonen’, zei hij.“24 uur”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"