Nachrichten aus Aserbaidschan

Erdogan: “Geen enkele macht zal ons ervan weerhouden de Turkse eeuw op te bouwen en onze doelen te bereiken” – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

“Geen enkele macht zal de eeuwenlange opbouw van Turkije en ons volk ervan kunnen weerhouden zijn eeuwenlange doelstellingen te verwezenlijken.”

Volgens het “rapport” zei de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan dit tijdens een bezoek aan Anıtkabir op de 85e verjaardag van de dood van Mustafa Kemal Atatürk.

“Beste Atatürk, op de 85e verjaardag van je overlijden herdenken we jou en je kameraden opnieuw, onze kinderen die zijn gemarteld ter wille van ons land, en onze veteranen die hun bloed hebben vergoten ter wille van dezelfde ideologie. We vieren feest onze republiek, waar we met grote trots de eerste eeuw achter ons hebben gelaten en de tweede eeuw zijn binnengegaan, zoals dat al 21 jaar het geval is. We werken met al onze kracht om Turkije zegevierend en zegevierend te maken. We doen ons best om de Republiek te ontwikkelen van Turkije, dat de hoop is van de onderdrukten, een van de armen, en de trots van zijn burgers. Geen enkele macht zal Turkije ervan weerhouden zijn eeuw op te bouwen en ons volk zijn doelen te laten bereiken. Moge je ziel gelukkig zijn!’ gezegd.

Bron:Rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"