Nachrichten aus Aserbaidschan

De nieuwe Britse minister van Buitenlandse Zaken Blinken besprak Israël, Oekraïne en China – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

13 november (Reuters) – De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken en de nieuw benoemde Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron bespraken maandag in hun telefoongesprek het Israëlisch-Hamas-conflict, de betrekkingen met China en de hulp aan Oekraïne.

“Secretaris Blinken en Lord Cameron onderstreepten de continuïteit van de bijzondere relatie tussen de VS en Groot-Brittannië en het belang ervan voor de regionale en mondiale veiligheid”, zei Matthew Miller, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, terwijl hij het gesprek voorlas. gezegd.

Verslag door Jasper Ward; Geschreven door Kostas Pitas; Bewerkt door: Leslie Adler

Onze normen: Thomson Reuters Trust Principles.

Licentierechten verkrijgen Opent een nieuw tabblad
14-11-2023 03:47:15
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"