Nachrichten aus Aserbaidschan

“Oostelijke Middellandse Zee-2023”: speciale troepen landden met helikopters op het onder Azerbeidzjaanse en Turkse vlag varende schip – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Op 23 november vond in ons zusterland Turkije de ‘High Level Observer Day’ van de internationale oefening ‘Eastern Mediterranean-2023’ plaats.

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sites

“Rapport” werd over deze kwestie geïnformeerd door het Azerbeidzjaanse Ministerie van Defensie.

Naast de commandant van de Turkse zeestrijdkrachten, admiraal Ercüment Tatlıoğlu, woonden ook vertegenwoordigers van de Azerbeidzjaanse marine en andere bevriende en geallieerde landen de “High Level Observer Day” bij.

Gasten keken naar de uitvoering van taken voor de volgende onderdelen van de training. Volgens het scenario werd de taak van het evacueren van burgers, inclusief de gewonden, van de kust naar het TCG Anadolu-schip als gevolg van de aardbeving met succes voltooid.

Het militair personeel dat vanuit helikopters naar het schip afdaalde en met de vlaggen van Azerbeidzjan en Türkiye zwaaide, trok grote aandacht.

Het verloop van de internationale oefening “Eastern Mediterranean-2023”, waaraan een groep personeel van de Azerbeidzjaanse HDG Naval Special Forces-eenheid deelnam, werd positief geëvalueerd.

Bron:Rapport

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sites

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"