Nachrichten aus Aserbaidschan

Daily DI meldt dat Tesla een rechtszaak heeft aangespannen tegen Zweden wegens geblokkeerde nummers – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Het logo van de elektrische auto van Tesla is geplaatst op een auto die op 25 november 2023 buiten een dealerbedrijf in Drogenbos, België, te zien is. REUTERS/Yves Herman/File Photo Verkrijg licentierechten

KOPENHAGEN, 27 november (Reuters) – Tesla (TSLA.O) klaagt de Transport Agency van de Zweedse regering aan vanwege een arbeidersstaking die de kentekenplicht van de Amerikaanse autofabrikant voor nieuwe auto’s blokkeerde. Maandag.

De grootste productievakbond van Zweden, IF Metall, vecht tegen Tesla om een ​​collectieve overeenkomst voor zijn monteurs in Zweden binnen te halen. Metall weigerde onderhoud te plegen aan de auto’s van Tesla en leidde op 27 oktober de monteurs in staking.

Verzameling van sites Verzameling van sites

Leden van andere vakbonden, waaronder postbodes, havenarbeiders en schoonmakers, hebben zich inmiddels aangesloten bij de sympathiestaking, die er onder meer toe leidde dat Tesla geen kentekenplaten uitdeelde.

Tesla reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar. Het Zweeds Transportbureau was niet bereikbaar voor commentaar.

Gerapporteerd door Louise Breusch Rasmussen en Marie Mannes, onder redactie van Terje Solsvik

Onze normen: Thomson Reuters Trust Principles.

Licentierechten verkrijgen Opent een nieuw tabblad
27-11-2023 15:44:06
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sites

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"