Nachrichten aus Aserbaidschan

De langste tekening gemaakt door Israëlische kinderen voor Israëlische soldaten

Snir Association begon te werken met de kinderen van Kfar Saba, de groene wijk van de stad Kfar Saba. Het langste schilderij gemaakt voor soldaten is 110 meter bij 90 centimeter hoog. De kinderen schreven toen: ‘Bedankt aan de soldaten die ons hebben beschermd.’

Het schieten op lange afstand werd door Snir-functionarissen overgedragen aan een reserveteam van de Kfir Infanteriebrigade; dit team ging een paar uur op een consolidatiedag naar het centrale gebied om zich tussen de missies door op te frissen.

Verzameling van sites Verzameling van sites

dr. Snir CEO Yehudit Rubinstein: “We zien dat de noodzaak om de soldaten van de IDF en veiligheidstroepen die dag en nacht vechten en ons allemaal beschermen, van groot belang is. Daarom was het belangrijk voor ons, samen met de donaties die we probeerden te doen. Van kinderen die elke dag opgewonden raken, tot het tekenen van de langste tekening ooit voor hen.”

“Hij startte deze samenwerking met buurtbewoners, en zij namen met plezier deel aan de geest van opbeurendheid”, zegt Nicole Klinger, Digital Director van Snir. Hij verzamelde alle kinderen die erg opgewonden waren om deel te nemen aan de aanmoediging van de soldaten. Samen hebben ze een geweldige actie neergezet. Op tientallen pakketten die de vereniging naar soldaten uit het hele land stuurt, staat de tekst “Bedankt aan de soldaten die ons beschermen” met een kleurrijk en indrukwekkend schilderij.

Volgens Nicole: “Het back-upteam dat de schilderijen samen met hun lievelingspakketten ontving, werd geraakt door kreten van vreugde en bewondering. Ze namen foto’s van zichzelf naast het hoogste schilderij en stuurden deze naar hun families. Daarna werden de kinderen bedankt. Het volk van Israël leeft ook om hun ouders te steunen en aan te moedigen.”“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"