Nachrichten aus Aserbaidschan

Een DJ brengt hulde aan de slachtoffers van het Nova-festival door op te treden op een lege plek van het bloedbad

Dinsdag bracht een Israëlische DJ hulde aan de slachtoffers die bij het incident omkwamen Nova muziekfestival Op 7 oktober wordt in Reim een ​​set gestolen voor foto’s van de slachtoffers.

De Israëlische DJ RIMO plaatste zijn apparatuur op het podium en presenteerde zijn beelden honderden honderden In het gebied waar het bloedbad plaatsvond, werd vlak voor de foto’s een Israëlische vlag van zonnebloemen aan houten palen gehangen.

Verzameling van sites Verzameling van sites

In tegenstelling tot de vreugde en het geluk van degenen die op de muziek dansten, was er een leegte op het plein.

“Het festival van vandaag had geen fysieke deelnemers, slechts 364 live herinneringen”, meldde Jewish Breaking News op X, voorheen bekend als Twitter.

Op 7 oktober 2023 wordt een artiest getoond die muziek speelt in Reim, nabij Israël, op de plaats van het bloedbad op het Nova-muziekfestival, waar Nova-feestgangers werden vermoord en ontvoerd door de terroristische organisatie Hamas. Grens met Gaza, 28 november 2023. (Bron: YONATAN SINDEL/FLASH90)

Terwijl de DJ zijn set speelde voor het publiek dat niet meer kon dansen, werd een moment stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag.

Wij betuigen ons medeleven aan de honderden mensen die verloren zijn gegaan.

Na het bloedbad op het Nova-muziekfestival in Reim 7 oktoberHet land bleef de honderden mensen herdenken die die dag verloren waren gegaan.

Advertentie

Een van de bloedigste scènes van het bloedbad van 7 oktober vond plaats in kibboets Reim. Hamas-terroristen Israël viel de grens binnen en doodde honderden burgers die het muziekfestival bijwoonden.

“Het festival had een viering van liefde en vrijheid moeten zijn, maar het eindigde met een bloedige terroristische aanslag”, zeiden organisatoren van evenementen Omri Sassi en Nimrod Arnin, die familieleden verloren bij het bloedbad.

Omri en Nimord ongeveer een maand na de aanval Concert in Sdot YamEen kibboets nabij Caesarea ter nagedachtenis aan verloren levens.

Degenen die de herdenkingsceremonie bijwoonden, kwamen samen om naar muziek te luisteren ter nagedachtenis aan degenen die bij de aanval omkwamen.

Walla! Bijdragers aan dit rapport

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"